06 460 16 301 contact@hildemellema.nl

Referenties

Hoe ervaarden mijn klanten mij als coach en opsteller?

Ik ben je nog elke dag dankbaar Hilde, door de opstelling bij jou heb ik weer contact met mijn zus, waar ik meer dan tien jaar geen contact meer mee had…

Mart

Ik kijk terug op een ontzettend waardevol traject waardoor ik nu zo anders naar onze relatie kijk en er zo anders mee omga! Het heeft onze verbinding en mij enorm verrijkt! Dank je wel Hilde. 

Sara

Tijdens één van onze trainingsdagen bij MKB Beter was Hilde uitgenodigd om haar expertise/ kracht in te zetten als familie- en organisatie opsteller. De sessie met Hilde heeft ons allemaal een prachtige verdieping gegeven in het doorgronden van je eigen gedrag, de manier waarop je in het leven staat, en wat voor invloed je gezin/familie van herkomst heeft op jou als individu en jouw gedrag.

Met haar integere en oprechte aanpak begeleidt ze op professionele wijze de opstellingen die leiden tot aangrijpende en heldere inzichten. Wat een gave om anderen dit te kunnen geven Hilde! Namens onze groep wil ik je bedanken voor deze prachtige verhelderende reis!

Rijnie Trip

Directeur @ Van Lier Catering BV, https://www.vanliercatering.nl

Wat bijzonder en indrukwekkend… ik ben meteen langs mijn broer gereden.

Jeroen Sprangers

Advocaat & Curator @ REIN Advocaten en Adviseurs, https://rein.nl

Ik vind jou een hele integere warme trainer & coach! Je hebt me echt verder geholpen toen ik vastgelopen was.

Claudia

Ik kom regelmatig bij opstellingenavonden die Hilde organiseert. Deze avonden ervaar ik altijd als zeer waardevol. Ik leer veel van hoe kundig Hilde de opstellingen begeleidt; vanuit een onvoorwaardelijke openheid en een ‘alles mag er zijn’ basishouding wordt tijdens deze opstellingen zichtbaar wat zichtbaar moet worden. De balans wordt hersteld in de systemen en de liefde kan weer stromen. Dit raakt mij iedere keer weer en voelt als een ontmoeten op een diepere laag. Daaromheen weet ze een warme, ongedwongen sfeer neer te zetten waarin haar passie en enthousiasme voor het opstellingenwerk voelbaar is. De avonden zijn daardoor ook gewoon heel gezellig!

Bente Zoer

Ambulant (gezins) begeleider bij FEEL, https://www.feeljeugdgezin.nl/

Was een hele bijzondere dag, voel me heel voldaan.

Bart

coaching

Contactformulier

Dit formulier vraagt om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.