06 460 16 301 contact@hildemellema.nl

Relatietherapie Groningen

Relatietherapie Groningen stad: Hilde Mellema

Relatietherapie Groningen

Ben jij of zijn jullie op zoek naar relatietherapie in het centrum van Groningen? Dan kun je bij mij terecht. Mijn relatietherapie is anders omdat ik het systemisch werk veel gebruik. De persoon waarmee jij een liefdesrelatie hebt, is één van de belangrijkste personen in je leven. Wil jij daarin investeren? In het mooie hart van Groningen, aan de Brugstraat 7A vind je mijn praktijk. In een prachtig en sfeervol pand ontvang ik je graag met een lekkere kop koffie of thee.

Relatietherapeut Groningen: Hilde Mellema

Omdat de praktijk in het centrum van Groningen ligt, kun je deze makkelijk bereiken met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto. De dichtstbijzijnde parkeergarage vind je aan de Westerhaven of op een P&R rond de stad. Met het openbaar vervoer reis je dan verder naar de binnenstad.

Neem voor een gratis kennismaking contact op via contact@hildemellema.nl 

Herkenbaar voor jullie relatie?

“Steeds weer die ruzies en het lijkt alsmaar erger te worden, wat kunnen we doen?”

“Waarom ervaar ik/ ervaren we zoveel spanningen in onze relatie?”

“Het is net alsof we elkaar niet meer begrijpen.”

“Onze relatie zit vast in een sleur en dat willen we niet meer. Wat kan helpen?”

“Mijn partner ziet me niet meer zoals ik ben, hoe kan ik/ kunnen we dat veranderen?”

“We zitten vast in patronen waar we niet uitkomen, kan relatietherapie ons daarbij helpen? ”

Hoe helpt Systemische Relatietherapie?

Je zult ontdekken wat er meespeelt vanuit je systeeem van herkomst. De geschiedenis die meespeelt in je relatie; welke blokkades er zijn en wat je helpt om elkaar opnieuw of beter te leren verstaan. Door anders contact & verbinding te maken en vaak anders te communiceren leer je hoe je (weer) in échte verbinding komt met elkaar en kan liefde weer stromen.

Jullie gaan leren hoe je dat anders kunt doen waardoor de liefde weer kan gaan stromen en je samen verder kunt.

Door het ontvangen van praktische tips en oefeningen leer je hoe je patronen kunt doorbreken en hoe je verder kunt.

Anders dan reguliere relatietherapie

Soms raken mensen elkaar kwijt in een relatie, voelen ze zich eenzaam in hun relatie en lukt het nog niet om daar uit te komen of elkaar weer te vinden.

Systemisch werk & opstellingen en relatietherapie

Wanneer je als partners samen met mij wilt werken aan je relatie, gaan we dat op een systemische manier doen. Dat is anders dan reguliere relatietherapie. Het systemische aspect is heel belangrijk omdat je beide uit een familiesysteem komt. Uit je familiesysteem heb je van alles meegenomen in de relatie. Jullie hebben tevens je eigen (relatie- en of familie) systeem gevormd.

Lees meer over systemisch werken: Systemisch werken – Hilde Mellema

Anders dan regulier relatietherapie in Groningen
Relatietherapie met onderzoek naar patronen en de relatiedynamiek

Patronen en relatiedynamiek

We gaan eerst onderzoeken in welke patronen & in welke relatiedynamiek jullie vastzitten. Dit doen we door middel van verschillende vragen en opdrachten die onder andere te maken hebben met jullie beide familiesystemen en andere systemische methodieken. Je neemt vaak veel meer mee vanuit je eigen systeem van herkomst dan je je bewust bent. Ook werken we met verschillende vormen van opstellingen & oefeningen, waardoor je elkaar beter zult begrijpen en elkaar anders zult leren verstaan. Daardoor wordt het snel helder voor jullie beide wat er mee speelt en hoe je mogelijk de liefde voor elkaar weer kunt laten stromen.

Uitleg systemische relatietherapie

Systemische relatietherapie betekent dat je vooral gaat onderzoeken uit welk nest je komt, wat je daarin hebt meegemaakt en wat je van daaruit meeneemt naar je liefdesrelatie. Hiermee vormt je zelf weer een nieuw systeem. De invloed van je eigen (familie) systeem van herkomst is veel groter dan veel mensen zich bewust zijn. Het werken met opstellingen binnen de relatietherapie betekent dat je gaat ervaren wat er in de onderstroom is, dat wat wel voelbaar is en vaak onbewust meespeelt in de relatie.

Meer lezen over deze vorm van relatietherapie? Lees hier alles over systemische relatietherapie.

Uitleg: systemische relatietherapie
hilde mellema groningen

Het Coachhuis
Brugstraat 7A
9712 AA Groningen

Relatietherapie in hart Groningen centrum met Hilde

Veelgestelde vragen relatietherapie

Wat zijn de tarieven?

De tarieven voor een individuele sessie voor 2023 zijn:
– een sessie van 60 minuten € 110,-
– een sessie van 90 minuten €157,50 (incl. BTW)

Tarieven voor relatietherapie voor 2 personen
– een sessie van 90 minuten €199,- (incl. btw)

Wanneer en wanneer vinden de sessies plaats?

De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan de Brugstraat 7 in Groningen. Het is mogelijk om sessies te doen op avonden, informeer naar de mogelijkheden.

Bijzonder, indrukwekkend, veranderend, bewustwording van patronen en onderliggende onderstroom. Een warme en integere therapeut die ons heel fijn en met respect heeft begeleid.”
Relatietherapeut Groningen: Hilde Mellema

Stel je vraag direct

Heb je na het lezen over de werkwijze en aanpak met relatietherapie nog vragen? Of wil je direct een antwoord op je vraag? Neem dan contact op. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp:

 Bel: 06 460 16 301

Stuur mij een e-mail

 Whatsapp mij jouw vraag

opvoed opstellingen
phoenix
lvpw